четвер, 11 листопада 2021 р.

 11.11.2021 року для учнів 8-А класу вчителем біології Бойком Сергієм Івановичем було проведено урок на тему “Їжа та її компоненти. Склад харчових продуктів. Значення компонентів харчових продуктів. Харчові та енергетичні потреби людини”. Здобувачі освіти дізналися цікаву інформацію про важливість вживання поживних речовин для організму людини. Працюючи у динамічних групах, восьмикласники вчилися охарактеризувати білки, жири та вуглеводи, визначати користь або шкоду продукту за складом, записаним на етикетці. Розв’язуючи задачі, дізналися про кількість білків, які потрібно споживати підліткам 13-14 років, щоб почувати себе у чудовій формі. На завершення діти отримали таблицю-пам’ятку, яку зможуть використовувати у житті при виборі продукту в магазині, щоб обрати корисний та поживний.



Немає коментарів:

Дописати коментар